21 Iunie 2024Sursa: IPJ DJ

BĂNUIT DE SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNII DE VIOL ASUPRA UNUI MINOR, REȚINUT PENTRU 24 DE ORE

Ieri, 20 iunie, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melinești au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Ișalnița, bănuit de comiterea infracţiunii de viol asupra unui minor.

 

În fapt, în cursul zilei de 10 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Ișalnița, cu privire la faptul că, în perioada martie-iunie a.c., fiica sa, de 15 ani ar fi întreținut relații sexuale cu un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol asupra unui minor, cercerările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt.

 

La data de 20 iunie a.c., în urma percheziției domiciliare efectuate în localitatea Ișalnița, la locuința tânărului de 22 de ani, care se sustrăgea de la cercetări, cel în cauză a fost identificat și condus la audieri.

 

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

 

Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.