Inspectoratul de Poliție Județean Dolj este beneficiarul contractului de finanțare nr. 5192 din 23.03.2020 pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice și gestionarea eficientă a energiei pentru sediul Poliției orașului Filiași și Secția 15 Poliție Rurală Filiași”.

Detalii

În perioada 20-21 ianuarie 2022, la Craiova a avut loc Conferința de închidere a proiectul RAISA - Creşterea conştientizării şi îmbunătăţirea metodelor de lucru ale actorilor implicaţi în lupta împotriva fraudei cu achiziţii intracomunitare care afectează bugetul UE”. Acesta a fost finanațat de către Oficiul pentru Luptă Antifraudă prin Programului Hercule III - Pregătire împotriva fraudei și a avut o valoare de 102,104.02  euro din care: 81,683.21 euro a reprezentat finanţarea OLAF, iar suma de 20,420.81 euro, cofinanţare  IPJ DOLJ.

Detalii

RAISing Awareness and improving working methods of the actors involved in the fight against
fraud through intra-Community acquisitions affecting the EU budget/
Creşterea conştientizării şi îmbunătăţirea metodelor de lucru ale actorilor implicaţi în lupta
împotriva fraudei cu achiziţii intracomunitare care afectează bugetul UE”

Nr acord de finanțare OLAF/D1/878487

Detalii

          În perioada 25-27 august, în cadrul Proiectului RAISA, finanţat de catre Comisia Europeană – Oficiul de Lupta Antifrauda, aferent Programului Hercule III - Pregătire împotriva fraudei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a organizat în municipiul Alab Iulia,  un atelier de lucu.

 

Detalii

În perioada 19-21 februarie 2020, IPJ Dolj a fost gazda deschiderii oficiale a Proiectului RAISA, finanţat prin Programul HERCULE III - Training, Conferences and Staff Exchange 2019

Detalii

Proiectul a fost depus şi a obţinut finanţare din partea Comisiei Europene – Biroul European Anti-Fraudă (OLAF) prin Programul Hercule III  (2014-2020) – componenta Instruire în domeniul combaterii fraudei.

Detalii

Obiectivul este cunoașterea metodelor şi tehnicilor de investigare, precum şi îmbunătățirea cunoştinţelor lucrătorilor implicaţi în lupta împotriva fraudei în România, Ungaria şi Bulgaria, respectiv împotriva contrabandei şi a contrafacerii de produse din tutun.

Detalii